Ervaringen

Een vruchtbare samenwerking leidt tot meer resultaat!
Gebruikservaringen zijn doorslaggevend in het keuze- en leerproces van onze klanten. Klanten leren van elkaar en HortiMaX leert van haar klanten. Telen is optimaliseren en om te kunnen optimaliseren moet je willen leren. Een proces waar wij voortdurend naar streven.

MultiMa

De MultiMa is het meest geavanceerde regelsysteem van HortiMaX. Optimale regeling van het klimaat, watergift en energieverbruik. Flexibel samen te stellen en meegroeiend met het bedrijf.

Lees meer

VitaLite

Lees meer

ProDrain

ProDrain meet continue het gewicht van substraat en planten en geeft zo een zeer betrouwbaar beeld van het watergehalte van substraat, de hoeveelheid drain en de toestand van het gewas. Op basis van deze informatie kan de watergift betrouwbaar worden geautomatiseerd.

Lees meer

Productive

Lees meer

P-Plus

Arbeids- en oogstregistratie kunnen grote besparingen opleveren in het tuinbouwbedrijf. P-Plus van HortiMaX is analyse-software die speciaal voor dat doel is ontwikkeld. Gebruiksgemak en maximaliseren van de arbeidsproductiviteit staan daarbij voorop.

Lees meer

PT-meter

De PT-meter meet de temperatuur van een representatief aantal planten binnen een oppervlakte van 5 tot 10 m2. Omdat de gewastemperatuur soms sterk afwijkt van de omgevingstemperatuur, is de meting van de PT-meter goed te gebruiken om de ontwikkeling van het gewas te volgen en te sturen.

Lees meer

Clima

Betrouwbaar automatiseren van de klimaatregeling in uw kas variërend in aantal regelmodules, dus hoogwaardig energiebeheer voor kleine en grote tuinbouwbedrijven!

Lees meer

Synopta

Synopta biedt duidelijke en eenvoudige navigatie en een scala aan presentatie- en analysemogelijkheden.

Lees meer

Pyrgeometer

Met een Pyrgeometer kan de warmteuitstraling van uw kas gemeten worden. Deze verschilt bij een heldere of bewolkte hemel. Bespaar dus energie door het tijdig dichtsturen van uw energiescherm.

Lees meer

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico