Stage werktuigbouwkunde

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 100 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.
Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Wij zijn momenteel op zoek naar een     

STAGIAR MBO /HBO WERKTUIGBOUWKUNDE

met een echte Hands- on Mentaliteit, die geïnteresseerd is in het uitbreiden van zijn of haar 3D- CAD kennis. 

Onze waterunits zijn machines die zorgen voor het bemesten en ontsmetten van water binnen de tuinbouw. Deze units worden momenteel met behulp van het 3D-CAD programma SolidWorks samengesteld op order. HortiMaX gaat in de toekomst tekenen met het 3D-CAD programma Autodesk Inventor. Binnen Autodesk Inventor zal dus een bibliotheek van onderdelen opgebouwd moeten worden. 

Binnen deze opdracht krijg je een inkijk in hoe een robuuste library opgezet wordt en hoe er binnen een bedrijf omgegaan wordt met library management. Je zult ook ervaring opdoen met het tekenen binnen Autodesk Inventor en het parametrisch opzetten van schetsen voor onderdelen. 

Wij zoeken 

•    Je volgt een technische opleiding werktuigbouwkunde op MBO 4 niveau of HBO niveau. 
•    Je kunt werken met tekenpakketten ( CAD / Inventor ) 
•    Je bent communicatief 
•    Je beschikt over goede spreek - en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 

Wij bieden 
Wij zijn een erkend leerbedrijf en we bieden een leuke en uitdagende stage, in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Je krijgt van ons een stagevergoeding en je wordt tijdens je stage goed begeleid door een ingenieur van HortiMaX. 


Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Jarl de Bruin, Product Engineer, Water Treatment bij HortiMaX via 015-3620300. Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV. Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com

Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.

Upcoming events

2018

HortiContact
20-22 February
Gorinchem, The Netherlands

Shouguang Veg. Expo
20-22 March
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 May
Beijing, China

GreenTech
12-14 June
Amsterdam RAI, The Netherlands

Cultivate '18
14-17 July
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 October
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 November
Irapuato Mexico