Profiel

HortiMaX en u

De tuinbouwondernemer van vandaag is een vakman en manager, die samen met zijn team elk facet in het bedrijfsproces wil optimaliseren. Die drijfveer vraagt om samenwerking met betrouwbare partners die met beide benen op de grond staan en hun vak begrijpen. Zo'n partner is HortiMaX.

Meer dan vijftig jaar ervaring stelt ons in staat om werkelijk alle fysieke processen in de kas aan te sturen. Daarvoor verzinnen we geavanceerde oplossingen die soms de verbeelding te boven gaan, maar die altijd zorgen voor meer gemak, meer efficiency en meer rendement voor onze klanten.

Een bedrijf met een missie

Ons continue doel is om onze klanten in staat te stellen een hoger rendement te behalen door ze intelligente, innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor de professionele tuinbouw te bieden. We doen dit over de gehele wereld met een team van toegewijde en ervaren professionals.

Aan wie levert HortiMaX?

HortiMaX levert zowel hoogtechnische als eenvoudige oplossingen, voor zowel grootschalige als compacte tuinbouwbedrijven. Vanwege ons brede assortiment zijn we altijd in staat een passende oplossing te bieden. Wij luisteren naar uw wensen en bieden dus altijd maatwerk.

Waarin zijn wij vooral goed?

Door kennisuitwisseling en samenwerking met klanten, onderzoeksinstituten en het moederbedrijf Ridder Drive Systems vernieuwen we onze producten voortdurend. Met nieuwe technieken en sensoren willen we onze klanten inspireren tot verbeteringen en besparingen bij hun teelt. Onze systemen zijn logisch, intuïtief te bedienen en geven maximale keuzevrijheid bij het gebruik.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid en de opbouw van een langdurige klantrelatie staan bij alles wat HortiMaX doet voorop. Om de mogelijkheden van uw HortiMaX-producten het beste te benutten bieden wij daarom een uitgebreide Customer Support.

HortiMaX: al een halve eeuw bekend in de tuinbouw

HortiMaX is ontstaan uit bedrijven waarvan de oudste al in 1959 succesvolle beregeningsautomaten voor de glastuinbouw ontwikkelde. We zijn uitgegroeid tot een internationale onderneming en behoren inmiddels tot de top 3 van leveranciers van procesautomatisering in de tuinbouw. HortiMaX heeft diverse vestigingen in het buitenland.

HortiMaX onderdeel van Ridder Drive Systems 

Ridder Drive Systems ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment elektromechanische aandrijfsystemen voor het bewegen van luchtramen, schermen, kleppen, verwarming en voederlijnen in met name de agrarische sector. Wij opereren wereldwijd als toonaangevende marktpartij en onderscheiden ons door productinnovatie, betrouwbaarheid en service. Wij richten ons op duurzame groei en samenwerking, waarbij meerwaarde voor onze klanten en eindgebruikers centraal staat.