2018 traditioneel van start met belangrijke tuinbouwbeurzen

Sival Angers – 16 tot 18 Januari, Angers, Frankrijk.  Angers Expo Congress, Stand 229 Hall Novaxia
Om te beginnen staan onze Franse collega’s van Ridder-HortiMaX France weer op de jaarlijkse SIVAL beurs in Angers, Frankrijk. De Franse tuinbouw wordt de laatste jaren gekenmerkt door een groeiend areaal als gevolg van een stijgende vraag naar lokaal geteelde producten. De verscheidenheid aan areaaloppervlaktes, productieregio’s en teelten vraagt om oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de eindgebruiker. Het Franse team staat dan ook paraat om bezoekers te informeren over ons totaalpakket met slimme adaptieve oplossingen.

IPM Essen – 23 tot 26 Januari, Essen, Duitsland. Messe Essen, Hall 3, stand3D35 & 3E36
Het voltallige team van Ridder Drive Systems, HortiMaX en Ridder Climate Screens is ook aanwezig op de 29e IPM in Essen. De grootste en belangrijkste tuinbouwvakbeurs van Europa trekt ieder jaar weer een groot aantal professionals uit de wereldwijde sierteeltketen aan.  Zeker nu er als gevolg van een drang naar zelfvoorzienendheid  druk geïnvesteerd wordt in Duitsland zelf, is de beurs een goed moment om onze Oosterburen op de hoogte te brengen van onze nieuwe producten en innovaties.

Fruit Logistica - 7 tot 9 Februari, Berlijn, Duitsland. Messe Berlin, Hall 3.2 Stand D04 
Na de bloeiende beurs in Essen is het niet veel later alweer tijd voor het grootste netwerkevenement van de wereldwijde vershandel; de Fruit Logistica in Berlijn.  De beurs is van oorsprong vooral gericht op de handel, verwerking en verscheping van verse groenten en fruit. Maar naar gelang de keten korter en compacter wordt is er de laatste jaren ook steeds meer behoefte aan  tuinbouwtechniek en uitgangsmateriaal op de beursvloer. En dan mogen Ridder Drive Systems, HortiMaX en Ridder Climate Screens natuurlijk niet ontbreken.

HortiContact – 20 tot 22 Februari, Evenementenhal Gorinchem, Stand 321
Deze beurs staat alweer zo’n 13 jaar bekend als de meest gezellige beurs van Nederland. Maar de beurs is veel meer dan een ‘best bakkie’ en het weerzien van oude bekenden. De Nederlandse tuinbouw is immers weer volop in beweging;  tuinders, installateurs en kassenbouwer zijn weer druk bezig met innovatie. Juist daarom is de beurs ook dit jaar weer een belangrijk moment om eens goed te luisteren naar de wensen van de tuinders in Nederland; de bakermat van de internationale tuinbouw.

Het team van Ridder Drive Systems, HortiMaX en Ridder Climate Screens heet u van harte welkom op onze stands!
 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico