HortiMaX

Een vruchtbare samenwerking creëren in de professionele tuinbouw om zo uw rendement te verbeteren. Dát is waar HortiMaX voor staat. Met veel kennis en ervaring ontwikkelen en leveren wij gebruikersvriendelijke, duurzame, efficiënte en innovatieve oplossingen op het gebied van:

 

 

Nieuws

image

HortiMaX-Go! na één jaar al wereldwijd toegepast

Vandaag is het één jaar geleden dat tijdens de GreenTech 2016 de HortiMaX-Go! werd uitgeroepen als winnaar van de Innovation Award in de categorie ‘Automatisering’. De HortiMaX-Go! wordt inmiddels wereldwijd toegepast. Wij blikken even terug naar de GreenTech maar ook naar een aantal opvallende projecten.

Lees meer

image

Webinars ‘Zuivering van restwaterstromen’ van start

Met nog slechts zeven maanden te gaan komt de algemene verplichte zuivering van restwaterstromen per 1 januari 2018 snel dichterbij. Een door de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) officieel erkende zuiveringsinstallatie moet gewasbeschermingsmiddelen dan met minimaal 95% verwijderen uit het lozingswater. Voor dit doel heeft HortiMaX de CleanLite ontwikkeld. Deze installatie werd eind vorig jaar al van het predikaat ‘erkende installatie’ voorzien.

Lees meer

Upcoming events

Cultivate’17
15-18 juli
Stand nr. 0317
Ohio, USA

GreenSys
20-24 augustus
Beijing, China

AMHPAC
24-25 augustus
Nayarit, Mexico

Asia Fruit Logistica
6-8 september
Hong Kong

Dni Ogrodnika
9-10 september
Gołuchów, Poland